woensdag 22 januari 2014

Israel keurt bouw goed van opnieuw 381 woningen in bezet gebied

Givat Zeev and Jib
Givat Zeev met op de voorgrond het Arabische dorp Jib.

Israel heeft plannen goedgekeurd voor de bouw van weer 381 nieuwe huizen in een nederzetting bij Jeruzalem, zo heeft de NGO Vrede NU dinsdag bekendgemaakt.
"Het Israelische ''Burgerbestuur'' dat onder het ministerie van Defensie ressorteert heeft plannen gepubliceerd voor de bouw van 381 extra wooneenheden in Givat Zeev," zei de woordvoerder van Vrede NU, Lior Amihai. Givat Zeev ligt net ten zuiden van Ramallah.
Vrede Nu zei dat nieuwe plannen duidelijk maken dat de regering-Netanyahu "niet serieus is met betrekking tot de twee-statenoplossing en dat haar daden in strijd zijn met de huidige onderhandelingen''.
De bekendmaking van de nieuwe plannen was de derde in de drie weken die volgden op de vrijlating van 26 langgestrafte Palestijnen op 31 december.
Op 6 januari keurde Israel plannen goed voor de bouw van 272 nieuwe huizen in diverse nederzettingen op de Westoever. Vier dagen later kwam het met plannen voor bijna 1,900 nieuwe huizen in zowel nederzettingen op de Westoever als rond Jeruzalem.
 De Palestijnse onderhandelaar Saeb Erekat noemde de bekendmaking tegenover het persbureau AFP een duidelijk boodschap: "De regering-Netanyahu's wil geen vrede," zei hij.

3 opmerkingen:

Carlos Kort zei

Hier mee is het over duidelijk dat Israel geen vrede wil met de Palestijnen.Waarom ook het loopt toch ook zo goed..?? Als ze vrede hebben gesloten en de Palestijnen hun eigen staat hebben dan is het toch af gelopen met het Landroof. En dat willen de Israeliten niet.

Ze komen zo veel beter vooraan en dan nog met de steun van USA, die blijken helemaal machteloos te zijn. Ze praten en doen wel zo als of, maar menen doen ze het niet met de vrede. Ik geloof het is duidelijk zichtbaar. Hoe kan een land die geen vrede wil zich als uitverkoren betrachten. Wil God dat zo...???

Hoe kan een land andere volken zo lang onderdrukken..?? Hebben wij het hier niet met een valse streek te maken die gewoon een illegale land roof legitimeert. En zich dan huichelachtig het uitverkoren volk noemt. Deze zogenaamde geschriften bezitten alleen maar Israel, verder kan niemand op deze wereld dit bevestigen. Kan dat juist zijn...??

Wat zou een Hitler daar van zeggen...?? Het liefst zag ik dat Adolf Hitler tot het verleden behoorde. Maar zo gezien herhaald de geschiedenis zich weer. De Nazi`s dachten ook dat zij een uitverkoren volk waren en ze zijn verschrikkelijk ten gronde gegaan. Want God wilde het niet zo. God heeft alle rassen als gelijkwaardig geschapen, (Spreekt iemand dat tegen..??) dus daarom ga ik er van uit, dat ook hier zich een ondergang gaat plaats vinden.
Want het berust zich alles op hoogmoed, en daarom zijn ze alle maal ten gronde gegaan de Romeinen, de Nazi`s, en nu Israel.

Je kan toch niet zo lang iedereen voor de gek houden en hun land stelen en dan zo doen als of alles in beste orde is. Geloofd Israel werkelijk dat ze al dit gestolen Land mogen behouden...?? Als dat mogelijk is dan zullen zich noch verschrikkelijke dingen op deze wereld af spelen.....Cajosh

Ben zei

Vandaag:
http://www.timesofisrael.com/germany-said-to-be-pressuring-israeli-high-tech-over-settlements/

Esther zei

Carlos Kort is een smerige antisemiet door ons met Hitler te vergelijken:
Citaat:"Wat zou een Hitler daar van zeggen...?? Het liefst zag ik dat Adolf Hitler tot het verleden behoorde. Maar zo gezien herhaald de geschiedenis zich weer."

"Hoe kan een land andere volken zo lang onderdrukken..?? "

Socialisten, de eeuwige antisemieten en leugenaars

De fout van joodse organisaties: ze vielen uiteindelijk alleen over Baudets antisemitisme

De neergang van Thierry Baudet heeft wat rumoer veroorzaakt in joods-Nederland. Dat hield men hem voor een bondgenoot, een vriend, een medes...