zaterdag 9 december 2017

Israel vergeldt raketten vanuit Gaza: twee doden, 25 gewonden

Er waren tenminste zes kinderen onder de 25 gewonden. (Reuters) 

Updated. Bij een Israelische vergeldingsactie op Gaza zijn vrijdagavond twee Palestijnen, sstrijders van hunm Hamas, gedood. Ook raakten tenminste 25 Palestijnen gewon, van wie zes kinderen, volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid. De strijders werden 's ochtends gevonden. Hun namen waren Mahmoud al-Atal, 28 and Mohammed Safadi, 30.
De luchtaanval kwam na het lanceren van een drietal raletten vanuit Gaza in de richting van Israel. Eén raket werd onderschept door een Israelische Iron Dome raket, een tweede bereikte Israel niet en een derde ontplofte in  het stadje Sderot zonder schade of slachtoffers te veroorzaken.
Hamas meldde dat de doelen in het noorden van de Gaza strook lagen. Israelische media zeiden dat het de bedoeling was doelen van Hamas te treffen.

1 opmerking:

Meir zei

Buuuh, komt er van als je kinderen meeneemt, maar dat is traditie bij dit uitschot> Zagen wij ook al bij dat smerige moslimvolk dat Europa binnendrong. Toen werden kinderen overboord gegooid, werd gedreigd een kind over prikkeldraad te gooien enz.

Het is te hopen dat dat volk tot de laatste afgeslacht wordt.
Ik wil bloed zien kolken in de straten.

Wat ga je nu doen Heijmans? Potje janken samen met je fascisten en antisemieten?

Israeli's doden een man in Tulkarem

Het Israelische leger heeft donderdag, op de eerste dag van de maand Ramadan, het huis belegerd van Amir Imar Abu Khadijeh in  het dorp Izba...