dinsdag 21 augustus 2018

Israeli's doden 180ste Palestijn in Gaza

Israelische militairen hebben maandagochtend, naar dinsdag duidelijk werd, een jonge Palestijn gedood bij het grenshek in het noorden van  de Gazastrook.
Volgens het Israelische leger opende de man het vuur op hen. Niemand werd daarbij gewond. De Israeli's beantwoordden het vuur en schoten hem dood. Ze maakten een foto van hem en zijn  familie heeft hem daarop herkend. Het was Hani Mohammad Odah al-Majdalawi, 24, uit het Jabalia vluchtelingenkamp. Zij lichaam is in handen van de Israeli's. Hij was de 180ste die sinds 30 maart in Gaza door Israelisch vuur is gedood.

2 opmerkingen:

Meir zei

Werkte voor AZG en had als doel Joden te vermoorden, wat zijn broer op Faceboek heeft toegegeven. Dat lees ik niet in je stukje terug en daarmee lever ook jij fake nieuws

Abu Pessoptimist zei

Meir,
Fake nieuws?? Volgens mij is hij wel echt dood hoor. Dat later bekend werd dat hij ook als vrijwilliger werkte voor Artsen zonder Grenzen, heb ik gezien. Het was iets waar AzG zich een beetje stil over hield. Het ligt gevoelig. Over dat hij de bedoeling zou hebben gehad Joden te doden heb ik nergens gelezen. Jij wel?? In het Arabisch op Facebook??

Israel schiet 16-jarige neer en laat hem twee uur bloeden

Mohammed Abdullah Salah Suleiman Israelische militairen hebben vrijdag weer een 16-jarige jongen doodgeschoten.  Hij was het 15e kind dat st...