vrijdag 8 februari 2019

Jonge Israelische koloniste vermoord

De Israelische politie is op zoek naar de moordenaar(s) van een 19-jarig meisje, dochter van een rabbijn uit de nederzetting Teqoa bij Bethlehem. Zij werd donderdag gevonden in het bos ten zuidwesten van Jeruzalem, vlak bij de Bijbelse dierentuin. Ze was naakt en vertoonde steekwonden. De politie gaat uit van een ''nationalistisch" misdrijf, wat betekent dat zij een Palestijn of Palestijnen verdenken.
Vrijdag werd zij geïdentificeerd als de 19-jarige Ori Ansbacher, Ze woonde met vrienden in een huis in Jeruzalem, waar zij ''burgerdienst'' deed ter vervanging van de verplichte militaire dienst. Vandaag is zij begraven. 
Er is een gag order uitgesproken over het onderzoek, zodat er geen nadere bijzonderheden naar buiten gebracht mogen worden.

1 opmerking:

Elisabeth zei

Of het is een Marianne Vaatstra geval. Je weet het nooit. Ik verwacht minstens drie lukraak gedode 'verdachte' Palestijnen de komende dagen.

VS blokkeert toelating Palestina tot VN

De Verenigde Staten heeft weer een keer zijn recht van veto in de Veiligheidsraad gebruikt om de mogelijkheid te blokkeren dat Palestina een...