dinsdag 17 november 2009

Shimon Hitler, winnaar van de Nobelprijs voor Moord

De reis van de Israëlische president Shimon Peres naar Brazilië en Argentinië is tot nu toe geen groot succes. Peres, de windvaan en eeuwige loser, ondernam de reis om de betrekkingen te verbeteren met deze landen, onder meer omdat ze voor het Goldstone-rapport hadden gestemd. In Brazilië werd Peres door een kleine menigte uitgemaakt voor Shimon Hitler, wegens Israëls optreden in Gaza. Peres baarde er verder opzien door Goldstone tegenover president Lula 'een kleine man' te noemen 'die geen verstand heeft van jurisprudentie'.
In Argentinië ging het niet beter. Enkele duizenden betogers waren uitgelopen met plakkaten waarop stond dat Peres, drager van de Nobelprijs voor de Vrede, eigenlijk de Nobelprijs voor Moord heeft verdiend (zie foto, helaas niet erg duidelijk te lezen). Ook werden Palestijnse en Libanese vlaggen meegevoerd en posters van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah. Van de Argentijnse president Kirchner kreeg Peres te horen dat Argentinië niet tegen een Iraans kernprogramma is, zolang dat maar vreedzame doeleinden dient.

Geen opmerkingen:

Israel hervat zijn moorddadige aanvallen op Gaza, nu alweer tenminste 32 doden

Archieffoto. Persbureau Wafa  Israel heeft vanmorgen om 7 uur zijn heilloze wraakactie tegen Gaza hervat. Volgens een communiqué  van het Is...