dinsdag 27 augustus 2013

Vermoeiend nieuws: alweer prijskaart-aanval in Jeruzalem

 
'Prijskaart-vandalen' hebben maandagnacht leuzen gespoten op muren en auto's in Beit Safafa in Oost-Jeruzalem en de banden lek geprikt van zes auto's.  Een dag eerder werd een muur in een privé huis in de Oude Stad van Jeruzalem beklad. 
Auto's en kerken zijn de laatste tijd het geliefde doelwit van de prijskaart-aanvallers. Een week geleden was een kloosterkerk doelwit in Deir Jamal, tussen Jeruzalem and Ramla. Op 24 juni werden de banden doorgesneden van 22 auto's van Palestijnen in Beit Hanina, in Oost-Jeruzalem, en werden leuzen op de muren geschreven. Een week daarvoor was een kerk in de Oude Stad doelwit, en werden in de door Israelische Palestijnen bewoonde gemeente Abu Ghosh, bij Jeruzalem,  de banden van 28 auto's doorgeprikt. Een week daar weer voor, in juni, werden twee auto's van Palestijnen in de wijk Sheikh Jarrah van Oost-Jeruzalem in brand gestoken.

Geen opmerkingen:

Shana Tova,

Wie het viert wens ik een goed joods Nieuwjaar 5781 toe met veel inhoud  // I wish everyone who celebrates it a good and meaningful Jewish N...