zondag 10 januari 2010

Drie doden bij Israëlische aanvallen in Gaza

Bij een Israëlische luchtaanval in midden-Gaza zijn zondag drie mensen gedood. Twee van hen  konden worden geïdentificeerd, de identiteit van de derde bleef vooralsnog onbekend omdat hij in stukjes uiteen was geblazen, meldt Ma'an News.
Eerder, zaterdagavond, werd een man gedood en twee gewond in Noord-Gaza. Dat was het gevolg van tankgeschut, volgens ooggetuigen. Het Israëlische leger zei echter van niets te weten en dinsdag maakte Hamas bekend dat er sprake was geweest van een ontploffing bij het maken van een bom. Een van de gewonden is in levensgevaar, hij had een hartstilstand gekreegn enigt aan een een support-machine, meldde Ma'an News.
  Donderdag werden drie Palestijnen gedood en één Palestijn ernstig gewond bij een serie luchtaanvallen als vergelding voor het afschieten van tien mortiergranaten vanuit de Strook. De granaten kwamen in de woestijn terecht en richtten geen schade aan.

Geen opmerkingen:

Israelische militairen doden weer Palestijn

Ibrahim Abu Yacoub Israelische militairen hebben donderdagavond opnieuw een Palestijn doodgeschoten. Het was de 33-jarige Ibrahim Mustaf...