woensdag 23 mei 2018

Ernstig gewonde Palestijnse tiener overlijdt

Odai Abu Khalil
Een Palestijnse tiener van 15, die vorige week tijdens een demonstratie in de buurt van Ramallah door Israelische soldaten was neergeschoten en zeer ernstig gewond raakte, is woensdag aan zijn verwondingen bezweken.
Het Palestijnse ministerie van Gezondheid deelde mee dat Odai Akram Abu Khalil uit het dorp Ein Sinia, ten noorden van Ramallah, is overleden in het al Najah ziekenhuis in Nablus. Hij werd acht dagen geleden in de buik geschoten tijdens een botsing met soldaten bij de noordelijke toegang tot al Bireh bij Ramallah. Hij werd naar het Palestijnse medische complex in Ramallah gebracht en later overgebracht naar Nablus. Daar bleef hij in coma tot hij overleed.
Volgens het Palestijnse Gezondheidsministerie zijn er nu sinds 30 maart, toen de Grote Terugkeer mars werd gelanceerd, 118 Palestijnen doodgeschoten, van wie 14 minderjarigen en één vrouw.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Er ging iets fout...

Is dit iets om op je blog te Plaatsen Maarten Jan?

Schieten op ongewapende demonstranten valt niet te verdedigen.

https://stanvanhoucke.blogspot.ro/2018/05/schieten-op-ongewapende-demonstranten.html

Herman

Abu Pessoptimist zei

Herman,
Het zou zeer iets zijn om op mijn blog te plaatsen als het niet al ergens anders zou staan, namelijk op het blog van Stan van H. Ik ben het er volmondig mee eens.