vrijdag 6 november 2015

Donderdag: de 76ste dode Palestijn en een kampioen Palestijnendoder

Israelische soldaten hebben ook donderdag weer een Palestijn doodgeschoten.Dat gebeurde bij een bushalte in het Etzion nederzettingenblok ten zuiden van Bethlehem. Het was de 25-jarige Malik Talal al-Shareef. Hij was de 76-ste dode Palestijn  sinds 1 oktober Volgens het leger probeerde hij in een vol busstation een soldaat te steken met een mes. Geen enkele Israeli raakte gewond.  
Israel heeft intussen ook zijn ''kampioen Palestijnendoder''. De site YNet plaatste niet zijn  naam, hij heet daar ''korporaal T.'', maar wel zijn foto. Hij doodde drie Palestijnen in een week in het Etzion nederzettingenblok. De site zegt dat zijn superieuren heel tevreden over hem zijn. Hieronder zijn portret. 
Photo: IDF Spokesman

5 opmerkingen:

Elisabeth zei

Een gehersenspoelde negentienjarige (19!!).

Anoniem zei

Door Israel Today wordt hij de hemel in geprezen.
http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/27732/language/nl-NL/Default.aspx
Corrie

Elisabeth zei

Corrie, Israel Today is echt een fout blaadje. Walgelijk! Eerder was er ook al zo'n verachtelijk artikeltje daar, over hoe Rivlin zijn verdriet uitte over een verbrande Palestijnse baby en dat dat een beschamende uiting van Joodse zelfhaat was (of zoiets, de precieze bewoordingen zou ik moeten opzoeken). Het is geloof ik een Christelijke publicatie, en daar schaam ik mij diep voor.

Anoniem zei

Ik weet het Elisabeth. Er lag wel eens een blaadje van hen op de leestafel van de kerk waar ik kwam. Dat nam ik dan maar mee zodat anderen niet besmet raakten met hun smerige leugens. Tegenwoordig kom ik daar niet zoveel meer. Ik ben mijn geloof kwijtgeraakt. Af en toe moet ik eens kijken op hun website wat zij te vertellen hebben. Ik erger me altijd een ongeluk. Het erge is dat je niet kan reageren, zodat hun lezers alleen hún waarheid onder ogen krijgen. Ik heb eens één keer gereageerd op hun fb pagina. Werd gelijk verwijderd en werd ik geblokt. Net als bij die Christenen voor Israel. Zelfde laken een pak.

Corrie

Elisabeth zei

Corrie, ik heb ook wel eens geprobeerd te reageren, maar dat lukte mij ook niet. En met die blaadjes in de kerk doe ik net als jij, en om precies dezelfde reden!! Wie ze daar af en toe neerlegt weet ik niet, en kan me niet schelen: Iedereen is vrij om te doen wat hij wil, maar ik kan je wel zeggen dat dit soort opinies zeker niet gemeengoed zijn in mijn gemeente. Gelukkig.

Israel heeft weinig moeite met 300+ projectielen, vier doden, 60 gewonden op de Westoever

Honderden probeerden zondag weer naar het noorden te gaan....(foto Ma'an News)  Iran stuurde zondagavond meer dan  300 drones, geladen m...