dinsdag 15 januari 2013

Israel doodt opnieuw man bij de grens met Gaza

Het Israelische leger heeft maandag opnieuw een man doodgeschoten bij de grens met Gaza. 
Medische bronnen in Gaza identificeerden hem als de 21-jarige Mustafa Abu Jarad, een boer uit Beit Lahiya. Hij werd in het hoofd geschoten en belandde in kritieke toestand in het Shifa ziekenhuis in Gaza-stad, waar hij later overleed. Oogetuigen meldden dat Israelische soldaten die gestationeerd waren in een wachttoren in “Nativ Hasara” aan de andere kant van de grens schoten afvuurden op een aantal Palestijnse boeren. Abu Jarad werd daarbij in het hoofd geraakt.
Vrijdag doodde Israelische militairen ook een man bij de grens met Gaza. Zaterdag werd een man doodgeschoten bij het grenshek in de buurt bij Hebron.

1 opmerking:

Ben zei

Since November 22, 2012, 4 Palestinians have been killed and 75 Palestinians, including 14 children have been wounded by IOF fire in Gaza Strip. One of the wounded is fisherman shot in the sea, while the others are protesters, workers and farmers shot in the areas close to the fence of the Green Line.
http://farmingunderfire.blogspot.gr/2013/01/list-of-palestinians-shot-by-iof-in_12.html

Dit 'prijsschieten' moet als muziek in de oren klinken van van hele volksstammen van het kaliber 'Esther'!

Tenminste 15 kinderen in Noord-Gaza gestorven als gevolg van ondervoeding

Een dropping Tenminste 15 kinderen zijn  de afgelopen dagen overleden in het Kamal al-Adwan ziekenhuis in Gaza-stad als gevolg van uitdrogin...