zaterdag 26 juli 2014

''Israel has the right to defend itself'' - Photos from Gaza taken during the 12 hour cease fire

View image on TwitterThe youngest slaughter: children of the An-Najjar family who were killed on Saturday morning 26 July in Khan Younis.
View image on Twitter
Again: the An-Najjar family .
 View image on Twitter
Shuja'iyyeh in Gaza-Stad. 

View image on Twitter
Shuja'iyyeh
View image on Twitter
Shuja'iyyeh 
View image on Twitter 
Beit Hanoun
View image on Twitter
The hospital of Beit Hanoun.
View image on Twitter
Beit Hanoun. 
View image on Twitter
 Beit Hanoun.
View image on Twitter
Beit Hanoun.
View image on Twitter
Beit Hanoun.
View image on Twitter
This picture and the following ones speak for themselves.
View image on Twitter

View image on Twitter

View image on Twitter

 View image on Twitter

12 opmerkingen:

Ben zei

Abu,
De laatste weken lees ik, en zie misselijkmakende beelden voorbij komen. Vreselijk.
Hoe wreed kunnen mensen zijn.
En hoe machteloos voel ik me.

Abu Pessoptimist zei

Ben,
Ik voel me net zo.

Anoniem zei

Machteloos

Esther zei

Dit krijg je als je omdat Hamas burgers als schild gebruikt en woningen, scholen volstouwt met wapens en raketten.
Overigens zijn jullie hieraan mede debet omdat jullie Hamas steunen en is jullie gedrag hypocriet.
Toen het raketten op Israël regende zwegen jullie in alle talen, nu Israël de terreur en moorden van Hamas meer dan beu is en zich verdedigt, niets anders, willen jullie ons bloed zien. Nog nooit viel links volk zo door de mand met hun antisemitisme en gekwezel als zouden zij opkomen voor de burgers, waarin Hamas al helemaal niet in geïnteresseerd is.

Anoniem zei

Ik wist niet dat VN-scholen-en schuilplaatsen ook waren volgestouwd met wapens en raketten?
Het is uiteraard volstrekt logisch dat een land zich wel verdedigen, maar Israël vermoordt bijna exclusief burgers terwijl Hamas er grotendeels in slaagt het bij het doden van soldaten te houden; is dat niet hoe het in een oorlog eraan toe hoort te gaan?
Israël heeft onlangs nog toegegeven dat de moord op hun 3 tieners niets met Hamas te maken had; en dat was de reden dat dit allemaal was begonnen... Het is overduidelijk wie aanzet heeft gegeven tot onnodig geweld en zoveel bloedvergieten.

Anoniem zei

Dit heeft zelfs niets met antisemitisme te maken; dat is de goedkoopste argument dat je ter verdediging kan halen. Er zijn veel joden (zelfs orthodoxe) die hun verontwaardiging tegen het zionisme tonen en vragen om dat niet te verwarren met het jodendom. Volgens hen is het zionisme zelfs in strijd met de Thora.
Wij zijn tegen gruweldaden, niet tegen Joden.

Anoniem zei

Dag Esther,
Best prettig om zo even snel alle onzin die er wordt verkondigd overzichtelijk op een rij te hebben. Burgers als schild, de zelfverdediging van Israel op de voortdurende aanvallen en natuurlijk het linkse volk, lezers van Abu, die in feite allemaal antisemitisch zijn. Je eerste twee beweringen zijn al zo vaak weerlegd, daar ga ik niet eens meer op in.

Wat betreft je derde (“antisemitisch gekwezel”), ikzelf ben niet per se pro of anti een bepaalde groep. Ik ben tegen dode kinderen. Het raakt me, als ik een kapotgeschoten klein jongetje op een strand zie liggen, los van zijn achtergrond. Het zou je sieren als mens, Esther, als de weerzin tegen dode kinderen ook, al was het maar een heel klein beetje, in jouw reacties doorklonk.

Sebastiaan, Amersfoort.

Abu Pessoptimist zei

Anoniem, Anoniem, wilt u wel uw naam erbij zetten?

Peggy Bokhorst zei

Wil je even de statistieken erbij vermelden dan? Hoeveel Israëlische slachtoffers zijn er t.o.v Palestijnse? Dit is een daad tegen de mensheid en als je dat niet inziet heb je een vet grote plaat voor je kop.

Esther zei

Anoniempje, dat Hamas kinderen en burgers in het algemeen als schild gebruikt hebben zij al lang toegegeven, zijn zij zelfs trots op.

Dat ziekenhuizen, woningen, scholen, moskeeën gebruikt worden als opslagplaatsen is sinds jaar en dag bekend en wordt zelfs door sukkel Moon toegegeven die het nu eens met eigen ogen heeft kunnen aanschouwen, net als de tunnels onder de woningen, ook die mocht hij eens met eigen ogen zien. Je kunt natuurlijk alles braaf ontkennen en zeggen dat het niet waar is. Menigeen na WO-II zei ook dat zij van niets wisten. Kun je jezelf schoon praten.

De IDF vermoord geen burgers want voor wordt aangevallen worden de bewoners op hoogte gesteld. Dat zij eventueel weer in de woningen geslagen worden door de Hamas-beesten is een ander verhaal.

De 'protestdemonstraties' is Europese steden zijn anti-Joodse, dus antisemitische demonstraties zoals vanmiddag weer in Duitsland, waar gekrijst werd 'Dood aan Joden'. Vorige week 'Joden in de oven', land Frankrijk. Al dat gezwets van links dat zij begaan zijn met die zogenaamde Palestijnen is een excuus om haar haat tegen Joden te spuien, wat ook geldt voor linkse statements dat zijn voor BDS zijn of anti-zionist. Al dat staat synoniem voor Jodenhaat, niets anders.

Als je zo begaan bent met burgers in de Gazastrook dien je de Hamas-beesten te veroordelen maar dat doe je niet en dat doen al die meelopers van Hamas en niet te vergeten dat IS-schorem recentelijk niet. Die jubelen als Joden gedood worden, vieren feest. Als je een beetje vent zou zijn zou je wat mij betreft solo in Den Haag of op de Dam in Amsterdam staan met een spandoek waarop 'Hamas, moordenaars, dieven en terroristen', maar dan lig je binnen een minuut in elkaar geslagen door het volk waarmee je nu sympathiseert.

De staakt het vuren die Hamas zo graag wilde werd door hen direct weer geschonden. En gelukkig is de Israëlische regering niet bezweken voor Kerry die probeerde Hamas te redden zoals zijn werkgever probeerde de Moslimbroeders in Egypte te redden en aan de macht te houden.

Abu Pessoptimist zei

Esther, zoals gewoonlijk is er geen beginnen aan, je lijmt en plakt alle Israelische leugens aan elkaar en het kost teveel tijd daar tegenin te gaan (ze zijn trouwens al lang op veel plaatsen tegengesproken, maar daar heb jij toch geen boodschap aan).
Maar één ding pik ik eruit: Het verhaal van de trots op het menselijk schild. Dat is gebaseerd op één MEMRI-filmpje. Hamas-woordvoerder Abu Zuhri zegt daarin dat één familie, de familie Kaware, zich - let wel: vrijwillig - op 8 juli op het dak van hun huis had verzameld om een Israelische aanval tegen te gaan. Israel trok zich daar geen flikker van aan en schoot er een raket op af, wat vrijwel de hele familie het leven kostte. Hamas heeft de tactiek daarna niet meer toegepast. Maar wat Israel doet, en jij dus ook, is weerzinwekkend: het is ''blaming de victim'', de slachtoffers de schuld geven van het feit dat je ze zelf hebt vermoord. Zoiets als je partner de hersens inslaan en zeggend dat het zelfmoord was. Aarrrrgh.
Al die andere crap die je verkondigt: ga er lekker mee door en wees er gelukkig mee.

dutchmuslima1 zei

http://angeliqueadrianus.blogspot.com/2014/07/when-victim-is-called-terrorist.html