donderdag 16 oktober 2014

Palestijnse politie doodt man in Hebron


Foto: Ma'an.

Politie-eenheden van de Palestijnse Autoriteit hebben in de nacht van woensdag op donderdag een man doodgeschoten in Hebron. Dat gebeurde tijdens een razzia waarbij ze probeerden meerdere gezochte misdadigers te arresteren Volgens kringen in de veiligheidstroepen ontstond daarbij een vuurgevecht waarbij de 25-jarige Bilal al-Rajabi, dodelijk gewond raakte. Hij stierf later in een ziekenhuis, meldt het persbureau Ma'an.
Volgens de politie van de PA waren het de gezochte personen die het eerst begonnen te schieten. Zeven politiemannen raakten gewond, één van hen verkeert in levensgevaar. Woordvoerder Adnan al-Damiri van de politie zei dat 21 mensen werden opgepakt in het gebied Jabal al-Jawhar. Ook werden diverse gestolen auto;s teruggevonden. Volgens de woordvoeder wordt naar de dood van Rajabi een onderzoek ingesteld.

1 opmerking:

Elisabeth zei

"Zeven politiemannen raakten gewond, één van hen verkeert in levensgevaar."
Kijk, dit lees je nou nooit wanneer Israelische troepen Palestijnen neerschieten. Een van die redenen waarom al die verhalen over schieten uit zelfverdediging zo ongeloofwaardig overkomen.

Israelisch leger maakt weer een slachtoffer bij inval in Nablus

 Het Israelische leger heeft bij één van haar invallen in Nablus weer een slachtoffergemaakt en ook 31 mensen gewond, onder wie vier mensen ...