maandag 6 september 2010

Ab Klink en de vinger-aflikkers

(Met toestemming overgenomen van de site Krapuul) 
Ab Klink. Eén van de spindoctors van CDA-redder (2002) J.P.Balkenende, sinds meer dan tien jaar. Dus bepaald geen links onderkruipsel.
Platgewalst door Maxime Verhagen, Donner, Rutte, Wilders en burgemeester Dickerdack, de VVD-informateur.
Door nu terug te treden als kamerlid, lijkt hij nieuwe hoop te geven aan de zomersamenzweerders die werkten aan een “rechts kabinet” waarbij “rechts Nederland zijn vingers zou aflikken” (Rutte).
Likkebaardende huizenbezitters die hun belachelijke hypotheekaftrek behouden, trekken een lange neus naar Henk en Ingrid die hun huurverhoging moeten betalen uit gelijkblijvende of dalende lonen en uitkeringen.
Wilders: “Dat is allemaal de schuld van de moslims, die samen met de linkse dhimmis, dit land aan de rand van de sharia hebben gebracht!”
Rutte wil een scenario schrijven waarin dat allemaal werkelijkheid wordt. De SGP wil best instaan voor de twee overblijvende CDA-dissidenten.Magisch getal: 76.
In bruin gedoopte vingers worden afgelikt. Voor de één is het chocola. Voor de ander is het heel wat anders.

2 opmerkingen:

keesjemaduraatje zei

je gaat er gemakshalve van uit dat Henk en Ingrid geen koophuis hebben. Bovendien worden huren in Nederland ook gesubsidieerd.
Rechts heeft een nipte meerderheid en links heeft helemaal geen meerderheid. Dus leer ermee te leven.

Abu Pessoptimist zei

Ha Keesje, ik neem je raad ter harte. Deed dat overigens al voor je hem had gegeven, want waarom denk je anders dat ik dit stukje overnam, nog voordat vaststond dat Rutte, Verhagen en Wilders weer 'in' waren voor de afmaker?
Wat Henk en Ingrid betreft: de hypotheekrenteaftrek blijkt natuurlijk. En dus blijven zij - of ze nu huren of een koopwoning hebben - straks meebetalen aan de voordelen van de Jan-Willems en Rodericks met hun villa's of grachtenpanden.