maandag 15 augustus 2016

Israel blaast huis op van familie aanslagpleger in Kiryat Arba

 
Israelische soldaten bij het uitvoeren van hun sloperswerk in Bani Naim.(Foto woordvoering Israelisch leger).

Israelische  militairen hebben maandagochtend vroeg het huis vernield van de familie van de 17 jarige  Mohammed Nasser Tarayra uit de plaats Bani Naím, ten oosten van de  stad Hebron. Mohammed Tarayra vermoordde op 30 juni het 13 jarige meisje  Hallel Ariel in de nederzetting Kiryat Arba. Hijzelf werd daarna doodgeschoten door een bewaker. 
Zo'n 30 militaire voertuigen stroomden maandag voor dag en dauw Bani Naim binnen. De familie Tarayra werd met vuurwapens in de aanslag uit hun huis gejaagd en soldaten brachten vervolgens springladingen aan langs de muren van de eerste verdieping van het twee verdiepingen tellende huis. De explosie bracht zware schade aan, zowel aan het interieur als aan de buitenmuren van het pand. Overigens heeft het leger na de aanslag Bani Naim lang afgesloten gehouden van de buitenwereld. De afsluiting werd pas enkele dagen geleden opgeheven.   

Geen opmerkingen:

Honger wordt acuut, maar de VS houden voor de derde keer een bestand in Gaza tegen

Met moeite is nog een vrachtauto te onderscheiden. (Foto Arab48) De VS hebben een zware verantwoordelijkheid op zich geladen door dinsdag vo...