zaterdag 26 november 2011

Sloop van BedoeïenenhuisVideo van het slopen van een huis van Bedoeïenen in Al-Tahta, tussen Bir-Nabala And Beit Hanina bij Ramallah. Dit gebeurde donderdag 24 november. Het huis was er één van de vier die die dag op die plek werden gesloopt. Israel wil in minder dan een jaar enkele tienduizenden Bedoeïenen te verjagen/gedwongen te laten verhuizen. De opname werd gemaakt doorFadi Arouri. Meer over de plannen om Bedoeïenen te verplaatsen: klik hier


5 opmerkingen:

Feng Chsang zei

Hoe verenigt een Zionist dit met Leviticus 19:18?

Abu Pessoptimist zei

Zionisten denken niet na over zulke dingen, denk ik.

Feng Chsang zei

Dat is vreemd omdat ze - in de ogen van de wereld; wat mij over hen verteld wordt - de legitimiteit van de staat Israël ontlenen aan deze oude teksten.

Abu Pessoptimist zei

Jawel, maar bij veel mensen gaat het om het bestaan van die teksten, niet om de inhoud. Het gaat hun meer om de geschiedenis erachter. Veel zionisten zijn ongelovig.

Feng Chsang zei

Zo iets geks heb ik nog nooit gehoord.
Je niet binden aan de inhoud, maar enkel de kaft gebruiken.
Alsof het juist niet de intenties van deze geschriften zijn om je met lege handen ontzagwekkend verwonderend achter te laten - en daarmee diametraal op elke neiging staan die het eigen gelijk toe-eigenen.

Net voor Biden het overneemt keurt Israel nog wat nieuwbouw goed in bezet gebied

Restaurant in Havat Yair Nog net voor de inauguratie van Joe Biden als president van de VS heeft Israel gisteren weer een uitbreiding goedge...