vrijdag 20 april 2018

Dodental van deze vrijdag in Gaza stijgt naar vier

Shehab news via twitter
Updated (3x). Israelische scherpschutters hebben ook deze vrijdag aan de grens met Gaza weer mensen  doodgeschoten.  De eerste was Ahmad Nabil Aqel, 25, die bij een vreedzaam protest bij Jabalya een kogel in zijn hoofd kreeg en op slag dood was. De tweede heette  Ahmed Athamna, was 23 en kreeg eveneens een kogel in zijn hoofd. Intussen zijn er ook een derde en een vierde dode: Mohammad Ibrahim Ayyoub (15) kreeg eveneens ten oosten van Jabalya een kogel in zijn hoofd. Sa'ad Abdel Majid Aby Taha (29) was de vierde, hij werd gedood ten oosten  van Khan Younis. Volgens het ministerie van Gezondheid in Gaza zijn er 645 gewonden, van wie 124 door scherpe munitie. Het aantal  door Israel bij de demonstraties sinds 30 maart doodgeschoten mensen bedraagt nu 37. Er zijn duizenden gewonden, van wie velen blijvend invalide zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens mevr. Becker van VVD worden de checks uitgedeeld aan demonstranten. Andere politici vinden dat het Hamas strijders zijn ,terroristen en ga maar zo door. Legitiem om de grenzen te bewaken en ja, daar vallen slachtoffers bij.
gr. Jose

Veiligheidspolitie Palestijnse Autoriteit vermoordt tegenstander Abbas

  Nizar Banat (ill. Facebook) Een van de meer uitgesproken critici van de Palestijnse Autoriteit en diens steeds minder populaire president ...