dinsdag 10 april 2018

Palestijnen als jachttrofee


Een Israelsche scherpschutter filmde zichzelf bij het neerschieten van een jonge Palestijn. Volgens Israels leider vielen deze Palestijnen het grenshek aan en bedreigden ze Israel. Maar tot nu toe zijn uit Gaza alleen beelden naar buiten gekomen van mensen die werden neergeschoten terwijl ze wegrenden van het hek, of aan het bidden waren, ofwel een vest droegen met het opschrift ''press''. In dit geval gaat om een jongen die stilstaat op een flinke afstand van het hek tot hij geraakt neervalt.  ''Wow, de smeerlap'', roept de schutter als vrolijk commentaar. 
Israelische ministers namen het gedrag van de soldaten in bescherming, nadat deze video op de tv was vertoond en reacties opriep. Naftali Bennet (Onderwijs) noemde het ''belachelijk'' om zittend in een stoel in Tel Aviv het gedrag te bekritiseren van ''iemand op het slagveld''. Gilad Erdan, (Veiligheid) noemde het ''krankzinnig'' om naar aanleiding van deze video te concluderen dat het gedrag van de soldaten niet deugde. Wat wil je ook. Dit is precies het gedrag dat de ministers van hun soldaten verlangen: Palestijnen neerschieten en juichen als het lukt. 

6 opmerkingen:

Meir zei

Een antisemiet als jij juicht als weer een jood wordt doodgestoken in Israël of verbrand zoals in frankrijk, maar dan zwijg je in alle talen.

Abu Pessoptimist zei

Meir
Ik juich nooit als mensen worden doodgestoken zelf niet als het een volbloed racist als jou zou overkomen. Maar in je ijver om mij te beledigen heb je kennelijk nooit opgemerkt dat ik vooral over Israel en Palestina schrijf en maar zelden over Frankrijk.

Meir zei

Ik kom op voor mijn eigen bloed en dat van mijn volk en daar is niets racistisch aan (behalve in de ogen van de culturele marxisten, die ook al achter psychopaten als Pol Pot aan liepen of Mao), jij verraad iedereen waar je bij staat en jubelt mee op de Dam samen met het uitschot van hamas dat Joden letterlijk staat te vervloeken en de dood toewenst (je staat op de foto met dat uitschot)
Als jij beweert dat je niet juicht heb je tussen dat schorem niets te zoeken. Overigens wat de huidige situatie betreft doe je net alsof de dood geschoten Arabieren géén Hamasterroristen zijn (je verzwijgt steeds hun achtergrond (net als de staats tv), ben je selectief in het tonen van video´s terwijl duidelijk is te zien dat geprobeerd wordt het hek te verwoesten en de grens over te steken. Blijkbaar ben jij pas tevreden als de dorpen direct over de grens uitgemoord worden want je jammert als een terrorist wordt dood geschoten.

Dat de jihadisten de grond, de lucht vergiftigen interesseert je ook al geen zier. Zoveel heb jij op met de gezondheid van anderen. Overigens laat dit ook direct zijn hoeveel linksvolk opheeft met het milieu, totaal niets.

Het interesseert je niets wat daar gaande is. Wat jou plezier doet is de verwoesting van land en volk. Het is precies dat wat men in de media ziet en hoort en jij loopt en juicht mee. Hoe meer dode Joden hoe groter de vreugde bij socialisten.

Abu Pessoptimist zei

Meir,
''Ik kom op voor mijn eigen bloed en dat van mijn volk?'' Anders gezegd: eigen volk eerst? En daar is niets racistisch aan?? Het is de basis van het racisme. Natuurlijk ben je een racist.
Inderdaad vermeldt Israel van iedere doodgeschoten Palestijn dat hij lid was van Hamas ook al was het een kind, een tiener of een journalist. Israel vervalst de boel en ik doe daar niet aan mee. Ook niet van plan op grond van een onduidelijke doord e Israeli's geleverde foto, waarop iemand wat losliggende metaaldraden doorknipt, te zeggen dat ze het grenshek verwoesten.
En wat het vergiftigen van grond en lucht door jihadisten betreft: het is een chotspe te beweren dat het verbranden van banden een ergere ecologische vervuiling opwekt dan het jarenlang niet kunnen zuiveren van het rioolwater. En waarom kan het rioolwater niet worden gezuiverd in Gaza?? Omdat ze zelf hun centrale (voor een belangrijk deel) hebben vernield? Omdat Hamas zelf al het in en uitgaande verkeer tegenhoudt zodat er geen onderdelen of bouwmaterialen ingevoerd kunnen worden? Geef zelf het antwoord maar.

Anoniem zei

nog een spijker op de kop

http://sharp5.nl/sites/claarsnotes/?p=38926

Herman

Elisabeth zei

Maarten-Jan, Meir is gewoon die gestoorde wannabe nep Jood met zijn obsessie met 'linksvolk' die jou hier al jaren stalkt onder telkens weer nieuwe geleende Joodse namen. Meir, even aan jou: Neem gvd je pillen gewoon in, want zonder ze ben echt om van te kotsen (excusez le mot).

Israelisch leger maakt weer een slachtoffer bij inval in Nablus

 Het Israelische leger heeft bij één van haar invallen in Nablus weer een slachtoffergemaakt en ook 31 mensen gewond, onder wie vier mensen ...